Vrouw aangerand; politie zoekt getuigen

Hengelo - De politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van de aanranding van een 24-jarige vrouw in de nacht van donderdag op vrijdag 29 juli en wil graag in contact komen met getuigen.

De vrouw liep rond 00.15 uur over de Hasselerbaan ter hoogte van het Bartelinkslaantje toen ze een duw kreeg en op de grond viel. Direct daarna werd ze door een manspersoon onzedelijk betast. Doordat een getuige over het fietspad uit de richting van de Oldenzaalsestraat kwam en een opmerking maakte rende de man weg. De getuige heeft de vrouw vervolgens naar huis gebracht, waarna de politie werd gewaarschuwd.

Signalement

De man die de vrouw op de grond duwde heeft een licht getinte huidskleur, een normaal postuur en is ongeveer 1.80 m. lang. De man heeft kort zwart haar dat aan de zijkant is opgeschoren. Hij droeg zwart/witte sportschoenen, een spijkerbroek en een zwarte hoodie (sweatshirt met een muts).

Contact met getuigen
De politie is een onderzoek gestart en wil graag in contact komen met de getuige die de vrouw naar huis heeft gebracht. Ook andere mensen die iets weten wat in verband kan worden gebracht met deze aanranding worden opgeroepen te bellen met de politie via 0900-8844. Of anoniem via 0800-7000.