Getuigen gezocht van openlijke geweldpleging

Hengelo - De politie van Hengelo is op zoek naar getuigen die op dinsdagavond 21 juni, rond 23.15 uur, op de Joseph Haydnlaan iets hebben gezien van de mishandeling van een automobilist.

Het slachtoffer, een 18-jarige man uit Hengelo, reed in zijn auto over de Oldenzaalsestraat en merkte dat een andere bestuurder zeer kort achter hem reed. Door deze ‘bumperklever’ voelde de man zich genoodzaakt steeds sneller te gaan rijden. Bij de kruising met de Joseph Haydnlaan moest hij voor het verkeerslicht stoppen. De auto achter hem kwam toen naast hem staan en die bestuurder sprak hem aan. Toen het slachtoffer uitstapte om met die bestuurder het gesprek aan te gaan, werd hij plotseling door meerdere personen in elkaar geslagen. Door dit geweld raakte het slachtoffer buiten kennis. Toen hij bij kwam bleek hij meerder kneuzingen in zijn gezicht te hebben en waren zijn tanden scheef komen te staan. Hij moest zich in het ziekenhuis laten behandelen.

De politie is op zoek naar getuigen die iets van deze geweldpleging hebben gezien. In het bijzonder een man die ter plaatse zijn hond uitliet en die het slachtoffer heeft aangesproken. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.