Politie zoekt getuigen van brandstichting stacaravan Twekkelerweg

Hengelo Ov - Op dinsdagnacht 21 juni werd op een campingterrein brand gesticht. Er werd door onbekenden een stacaravan in brand gestoken. De politie doet onderzoek en roept getuigen op zich te melden.

Onderzoek ter plaatse wijst uit dat de brand tussen middernacht en 3.00 uur is gepleegd. Op beeldmateriaal dat de recherche onderzoekt is te zien dat tot twee keer toe personen bij de stacaravan te zien zijn. De politie vermoedt dat dit rond 1.00 uur en 3.00 uur heeft plaatsgevonden. De brand heeft schade aan de buitenzijde van de caravan aangericht. In de stacaravan waren personen aanwezig. Alhoewel geschrokken bleven zij ongedeerd. Er is aangifte gedaan van brandstichting en de forensische opsporing heeft ter plaatse onderzoek gedaan.

Getuigenoproep

De politie vraagt u hulp bij het oplossen van deze gevaarlijke brandstichting. Hebt u op deze locatie of in de directe omgeving tussen de tijdstippen 00.00 en 03.00 uur in de nacht van maandag op dinsdag iets opvallends gezien of gehoord? Dit kunnen personen zijn, voertuigen of de brandstichting zelf. Belt u dan met de politie op telefoonnummer 0900-8844. Belt u liever anoniem? Belt u dan met Meldt Misdaad Anoniem op 0800-7000.