Politie start onderzoek na gooien brandend voorwerp naar woning

Hengelo - In de nacht van dinsdag 7 juni op woensdag 8 juni tussen 0:00 en 0:30 uur werd er door een onbekende persoon een fles met een brandende vloeistof op het balkon van een woning gegooid aan de Libellestraat.

De bewoner van de woning was nog op en kon door snel ingrijpen erger voorkomen en met zijn gezin de woning verlaten en de beginnende brand blussen. In de woning sliepen meerdere mensen en in de kamer achter het balkon lag ook iemand te slapen. De woning kwam er met lichte brandschade vanaf maar het incident had heel anders af kunnen lopen. De politie neemt de zaak hoog op en is een onderzoek gestart.

Politie zoekt getuigen

De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval. Heeft u in de periode tussen 0:00 en 0:30 uur in de nacht van dinsdag op woensdag in de Libellestraat en omgeving iets of iemand gezien of opvallende voertuigen die hiermee te maken kunnen hebben? Of beschikt u anderszins over informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Neemt u dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via Meld Misdaad Anoniem tel. 0800-7000.